Brasserie Astoria öppnar med Nordaq

Editor · March 15, 2021

Den hett efterlängtade nya Frantzén-restaurangen Brasserie Astoria serverar Nordaq premiumvatten, tappat på plats i vackra kristallflaskor.

Frantzén-gruppen med restauratören Björn Frantzén öppnar en ny restaurang i den klassiska före detta biografen Astoria, på Östermalm, Stockholm. Byggnaden har genomgått omfattande renoveringar där originaldetaljer från 1870-talet noggrant restaurerats och uppdaterats med modern arkitektur.

Bottenvåningen kommer att förvandlas till en internationell brasserie med ambitionen att skapa ett levande socialt utrymme fullt av liv – dag och natt.

Med Brasserie Astoria vill vi skapa en internationell och tidlös upplevelse, säger kocken och krögaren Björn Frantzén. Trots ambitioner med maten ska det ändå kännas avslappnat och inbjudande hos oss. Från lunchen, ett glas efter jobbet till kvällar med middag och cocktails. Med Brasserie Astoria vill jag skapa stället som jag själv vill vara på i Stockholm, oavsett veckodag och tid på dygnet.

Chef Björn Frantzén

Astoria öppnar med Nordaq från start, och serverar det fräscht tappade premiumvattnet i vackert designade kristallflaskor, tillverkade för hand i Sverige.

Nordaq är glada över äran att vara utvalda premiumvatten som tappas på plats på Frantzéns restauranger Frantzén*** (Stockholm), Zen ** (Singapore) och Astoria.

Den efterlängtade Astoria öppnar den 15 mars och Nordaq är ivriga att prova den nya Östermalms-pärlan så snart som möjligt.

Mer om Frantzén

  • Björn Frantzén vann Best Chef Top100 Award 2019.
  • Restaurang Frantzén återvände till listan World’s best 50 restaurants, rätt in på plats 21
  • I februari 2018 tilldelades restaurang Frantzén tre Guide Michelin-stjärnor. Det var den första svenska restaurangen som någonsin tilldelats tre stjärnor, och det finns bara cirka 100 restauranger världen över som har uppnått tre Guide Michelin-stjärnor.
  • Följ Astoria
  • Mer om Frantzén Group
Nordaq water at Astoria

Share this article

Copyright © 2021 Nordaq Water Filter Systems AB

We use cookies to improve your experience.

Want to read more about our cookie policy? Click here